Při objednávce obrazů a pyramid spolu s menšími produkty, prosím počítejte, že obrazy i pyramidy budou doručeny zvlášť z důvodu jejich nadměrné velikosti.

3 tipy na meditace v meditační pyramidě

Jak dobře víme, meditace je mocným nástrojem pro dosažení vnitřního klidu, sebepoznání a osobního růstu. Když se však meditační praxe navíc spojí s energií pyramidy, získává zcela nový rozměr. Pyramidy díky své schopnosti kumulovat a koncentrovat zemskou energii, vytvářejí uvnitř svého prostoru energetický vír, který harmonizuje a čistí nejen prostor, ale i lidskou mysl a tělo. Meditace v měděné pyramidě, která je navíc vynikajícím vodičem energie, může vést k hlubšímu napojení na sebe sama, intenzivnější meditaci a efektivnějšímu očištění energetického systému. Níže proto najdete tři tipy na meditace, které vám pomohou využít potenciál pyramidy na maximum. Inspirujte se.

Posaďte se do ticha a klidu

Zazen je technika meditace v sedě, zaměřená na dosažení vnitřního klidu a duchovního poznání. Pyramida posílí účinky této meditace díky své schopnosti zvyšovat koncentraci energie.

Jak na to:

  • Příprava: Usaďte se pohodlně uvnitř pyramidy, zkřižte nohy nebo zvolte lotosový květ a především udržujte rovnou páteř. Položte si ruce na kolena nebo je spojte v klíně.
  • Dýchání: Zavřete oči a zaměřte se na svůj dech. Vnímejte, jak vzduch vchází a vychází z vašich plic. Zkuste se soustředit na každý nádech a výdech, čímž ukotvíte svou mysl v přítomném okamžiku.
  • Pozorování mysli: Nechte své myšlenky volně plynout, aniž byste se jimi nechali unášet. V pyramidě se energie země koncentruje ve vašem těle, což vám pomůže dosáhnout hlubšího klidu a soustředění.

Mindfulness: Vědomé prožívání okamžiku

Mindfulness neboli všímavost je meditace zaměřená na vědomé prožívání přítomného okamžiku. Pyramidální struktura vám umožní lépe vnímat subtilní energie a propojit se s vaším tělem a myslí. Navíc je jednoduchá a vhodná pro každý den.

Jak na to:

  • Začátek: Usaďte se pohodlně v pyramidě, zavřete oči a několikrát se zhluboka nadechněte.
  • Soustředění na dech: Zaměřte svou pozornost na dech. Vnímejte, jak se váš hrudník zvedá a klesá, jak vzduch vstupuje do vašeho těla a zase ho opouští.
  • Pozorování okamžiku: Všímněte si jakýchkoliv myšlenek, emocí nebo tělesných pocitů, které se objeví. Nesnažte se je změnit nebo potlačit – pouze je pozorujte a přijímejte je takové, jaké jsou. Pyramidální energie vám pomůže udržet se v rovnováze a uvolněnosti.
  • TIP: Můžete to zkusit také s otevřenýma očima, záměřením se na sluch nebo dotýkání se vlastní kůže či podložky pod vámi. Využijte smysly a věnujte jim celou svou pozornost.

Meditace milující laskavosti: Rozvíjení soucitu a lásky

Meditace milující laskavosti (Mettá) je technika, která podporuje pocity soucitu, lásky a klidu. Pyramidální energie zesílí vaše záměry a pomůže vám je šířit nejen uvnitř sebe, ale i směrem ven.

Jak na to:

  • Usaďte se: Pohodlně se posaďte uvnitř pyramidy a zavřete oči. Začněte několika hlubokými nádechy a výdechy, abyste se uvolnili.
  • Soustředění na srdce: Zaměřte svou pozornost na oblast srdce. Představte si, že vaše srdce vyzařuje světlo, které se při každém nádechu rozšiřuje po celém těle.
  • Vysílání laskavosti: Začněte tím, že si pošlete lásku a laskavost sami sobě. Můžete si opakovat mantry jako “Kéž jsem šťastný/á, kéž jsem zdravý/á”. Poté rozšiřte tento pocit na své blízké, přátele a nakonec i na všechny bytosti. Energie pyramidy vám pomůže tyto pocity zintenzivnit a rozšířit do světa.

Meditace v měděné pyramidě je unikátním zážitkem, který dokáže zvýšit účinky jakékoliv meditační techniky. Ať už se rozhodnete pro Zazen, Mindfulness nebo meditaci milující laskavosti, využijte sílu pyramidy k hlubšímu propojení se sebou a okolním světem. S pravidelnou praxí zjistíte, že pyramidální energie dokáže posílit vaše duševní i fyzické zdraví, přinést klid a rovnováhu do vašeho života a otevřít nové cesty osobního růstu. A ještě něco: navíc je velmi příjemnou součástí spirituální praxe.