Při objednávce obrazů a pyramid spolu s menšími produkty, prosím počítejte, že obrazy i pyramidy budou doručeny zvlášť z důvodu jejich nadměrné velikosti.

Kolekce obrazů Cacayo: Umění inspirované posvátnou medicínou

Ponořte se s námi do divoké, živelné a transformační síly posvátného kakaa skrze naši nejnovější kolekci obrazů Terezy Tydlitátové s názvem Cacayo. Tato fascinující díla vás okouzlí svou energií a barevností inspirovanou hlubokými zážitky a duchovním světem Jižní Ameriky. Vy si jejich krásnou sílu můžete přinést do svého domova, kanceláře nebo kamkoli chcete. Kam je ideálně umístit a jaká poselství nesou? Pojďte se s námi zamilovat na první pohled.

Kdo je umělkyní, která stojí za nádhernými díly? Tereza Anna Tydlitátová je talentovaná umělkyně a spisovatelka. Vystudovala ilustraci a grafiku na Fakultě Ladislava Sutnara v Plzni a poté na pražské UMPRUM. V její tvorbě ji však nejvíce ovlivnily její cesty do Jižní Ameriky, kde žila několik let v Peru a pronikla do hlubin Amazonského pralesa. Zde se zúčastnila mnoha původních ceremonií s posvátnými bylinami. Při tomto „jemném ladění“ ji zvláště oslovil duch kakaa, mocné rostliny schopné zvyšovat úrovně lidského vědomí a niterného porozumění procesům tohoto světa. Autorka moudrou bytost kakaa zachytila v příběhu své knihy Kalagua a v sérii uvedených obrazů, které najdete rovněž v knize. Zatímco v příštím článku se můžete těšit na rozhovor s autorkou, nyní se společně podíváme do hlubin zářivého umění, které může ozdobit i váš prostor.

Tvůrčí radost: Nechte rozkvétat a růst

Obraz „Tvůrčí radost“ zachycuje moment výbuchu radostné tvorby a růstu. Je jako jarní síla přírody, která tepe a kvete sama ze sebe, přináší bohatství a obohacení všem živým tvorům na Zemi. Tento obraz nádherně rezonuje s centrem v hrudi a krku, což ho činí ideálním pro podporu vzniku nových nápadů, projektů a spolupráce. Zářivá barevnost a kompoziční harmonie jihoamerických přírodních motivů jej činí skvělým doplňkem do obývacích pokojů, zimních zahrad, společenských místností a kreativních studií či kanceláří.

Oceán Vědomía aneb modré nekonečno

Tento nádherný a nepřehlédnutelný modrý obraz symbolizuje východní vítr, jenž probouzí unavené duše a ukazuje jim krásu a smysluplnost Bytí. Oceán Vědomí otevírá představivost a imaginaci, působí zejména na třetí oko a korunní čakru. Pohled na jeho modré struktury vás zrelaxuje a otevře vám okno do snů a nových vizí. Hodí se především do ložnic a klidových místností, kde vám pomůže nalézt nový impulz pro vaši životní cestu.

Plynoucí Život: Nadhled a meditace

Další z obrazů „Plynoucí život“ nabízí perspektivu nadhledu na celý náš život, jeho cesty, propojenost a krásu. Tento obraz znázorňuje životní okruh, působí na kostrč a první energetické centrum, stejně jako na korunní centrum. Jeho poselstvím je uvědomění si, že život plyne jako řeka, která se občas vylije a najde nové cesty. Hodí se do míst, kde rádi přemýšlíte, hloubáte nebo meditujete, jako jsou meditační místnosti, pracovny, studovny nebo kanceláře, kde je potřeba vyšší pohled na to, co se děje kolem nás.

Cacayo, esence posvátné medicíny

„Cacayo“ je obraz, který dokonale zachycuje niterní esenci duše kakaa, jak ji vnímala autorka během svých hlubokých přenosů v Amazonii. Tato božská bytost se musela přizpůsobit drsným podmínkám života na Zemi, ale stále nese vysokou vibraci svého původu. Obraz je poctou kakaové podstatě a oslavou jejího vnitřního bohatství. Má energetizující a aktivační povahu, posiluje zejména centrum v břiše. Hodí se do kuchyní a obývacích pokojů, kde probíhá společné jídlo a setkávání s rodinou a přáteli. Rozvíjí vědomí hojnosti života, plnost zážitků a vnitřní oheň. Z hlediska Feng Shui jej umisťujte do jangových zón, kde podpoří aktivitu a rozhodnost.

Uzemnění a růst

„Uzemnění a růst“ vyjadřuje vnitřní proces, jímž občas musí projít každý z nás. Tento proces zahrnuje silné propojení se Zemí, tedy Pachamamou, která nás obejme a pohltí zpět do sebe, aby nás uzdravila a způsobila náš přerod v novou bytost. Tento archetypální moment přerodu člověka ve zvíře, rostlinu či jinou bytost se objevuje v mnoha starých příbězích, ať už indiánských či keltských. Obraz „Uzemnění a růst“ působí zejména na oblast kostrče a pánve, zklidňuje a uzemňuje roztěkanou mysl. Přináší úlevu a mír do složitých situací, působí jako kotva a ujištění v případě mentálního a energetického chaosu. Hodí se do ložnic a dětských pokojů, ideálně při poruchách soustředění. Podporuje nový příliv života, nová přátelství a nové přírůstky do rodin. Je také výborný pro podporu zdraví a rekonvalescenci po nemocech, jelikož urychluje léčivé procesy.

Obrazy Terezky Tydlitátové z kolekce Cacayo jsou nejen vizuálně poutavé, ale i hluboce duchovní. Každé plátno nese silnou energetickou stopu a poselství, které může obohatit váš prostor i život. Inspirujte se posvátným kakaem a nechte jeho transformační sílu působit skrze tato jedinečná umělecká díla. Objevte ten svůj: a vneste barvy i ducha posvátného kakaa proudit svým prostorem i duší. Který to bude?