Při objednávce obrazů a pyramid spolu s menšími produkty, prosím počítejte, že obrazy i pyramidy budou doručeny zvlášť z důvodu jejich nadměrné velikosti.

Letní Slunovrat: Oslavte světlo, život a slunce dokončením manifestace.

Letní slunovrat, známý také jako Litha nebo svatojánská noc, je jedním z nejvýznamnějších dnů v roce pro naši spiritualitu a spojení se s přírodou. Oslavujeme nejdelší den a nejkratší noc, kdy slunce na obloze dosahuje svého vrcholu. Připojte se k těmto letním oslavám, nalaďte se na nejsilnější energii Slunce a využijte jeho sílu pro odevzdání a naplnění svých záměrů. Máme pro vás rituál pro dočerpání sluneční energie a odevzdání a naplnění své manifestace. Využijte moc Slunce.

Letní slunovrat je v podstatě astronomický jev, který nastává, když je Slunce na nejvyšší možné pozici na obloze vzhledem k rovníku Země. Na severní polokouli je tento den nejdelší a noc nejkratší. Tento jedinečný okamžik roku slavili Germáni, Keltové, Slované a mnohé další kultury. Oheň, voda a slunce hrály v těchto oslavách klíčovou roli, symbolizovaly ohromnou sílu světla a tepla, které ovlivňovaly nadcházející úrodu.

Litha, svatojánská noc, Midsummer: má mnoho podob a názvů. Po staletí byl tento den oslavován jako okamžik harmonie a rovnováhy mezi protiklady – nebesy a zemí, ohněm a vodou. Oslavy zahrnovaly různé rituály, které měly za cíl posílit propojení lidí s přírodou a sluncem. Zapálení rituálních ohňů, které symbolizovaly sílu slunce. Lidé tančili kolem ohně, skákali přes plameny a zpívali písně oslavující světlo a teplo. Obřady u vody hrály stejně důležitou roli jako oheň. Lidé se koupali v pramenech a řekách a věřili, že tato očista má magickou sílu. Do vody se házely mince a oblázky s přáními. A tuto sílu využijeme i my, v letním rituálu pro dokončení manifestace.
Slunovratový rituál pro dokončení manifestace

Tento přechodový rituál vám může pomoci posílit vaše záměry, přivést do života více světla a energie a podpořit váš osobní růst. Propojení se Sluncem a přírodou v tomto magickém čase vám může přinést větší jasnozřivost, sílu a harmonii.

  1. Příprava:

  • Najděte si klidné místo venku, ideálně na kopci nebo u pramene, kde vás nebude nikdo rušit.

  • Připravte si oblázek nebo krystal (vhodný je citrín, sodalit nebo tygří oko), který bude sloužit jako váš talisman.

  1. Očista:

  • Začněte očistou svého těla a mysli v přírodní vodě, můžete si jen umýt ruce a obličej.

  • Zavřete oči a několikrát se zhluboka nadechněte, abyste se uvolnili a naladili na přírodu kolem sebe.

  1. Meditace:

  • Sedněte si na zem, obličejem ke Slunci. Držte svůj talisman v rukou.

  • Zavřete oči a vnímejte teplo Slunce na své kůži. Představte si, jak jeho světlo prostupuje vaším tělem a naplňuje vás energií.

  • Pokud jste neprošli přípravou na Slunovrat, můžete si teď vizualizovat svá přání. Pokud ano, jen odevzdejte svou manifestaci talismanu.

  1. Rituál:

  • Vstaňte a obejděte třikrát místo, kde jste meditovali, zatímco držíte svůj talisman v ruce.

  • Po dokončení 3. kolečka odevzdejte svůj talisman do pramene nebo řeky, a tím předejte své přání (včetně kontroly nad ním) přírodě.

  1. Ukončení:

  • Poděkujte Slunci a přírodě za jejich energii a podporu.

  • Nechte své tělo a mysl ještě chvíli odpočívat v klidu a tichu.

Letní slunovrat je čas oslav, radosti a propojení s přírodou, ale i přechodu do další poloviny roku. Využijte tento magický den k naladění se na energii Slunce a posílení svých záměrů. Ať už slavíte tradičními rituály nebo si vytváříte vlastní, nechť vás síla světla provází po celý rok.