Při objednávce obrazů a pyramid spolu s menšími produkty, prosím počítejte, že obrazy i pyramidy budou doručeny zvlášť z důvodu jejich nadměrné velikosti.

Období temna: Jak dodat domovu pozitivní energii?

S příchodem podzimu a zimy se nejen zkracují dny, ubývá i světlo a naše energie. Právě na podzim a v zimě tak musíme mít místo, které na nás působí pozitivně, a tak je ideální čas pro očistu a harmonizaci našeho domova, aby zůstal místem klidu, pohody a rovnováhy. Použití tradičních vykuřovadel a očistných rituálů nám může pomoci zbavit se těžké energie a obnovit svěží a pozitivní atmosféru. Přinášíme vám hned několik nástrojů, kterè si zamilujete. 

Posvátné dřevo s hlubokou očistnou silou

Palo Santo je známo svou schopností očistit prostor od negativní energie. A nejen to: navíc nádherně a delikátně voní. Tento vzácný dar přírody se svou jemnou, sladkou vůní přináší klid a harmonii do jakéhokoli prostoru. Použití kousku Palo Santa je jednoduchý, ale účinný rituál – stačí zapálit kousek dřeva, nechat plamen hořet několik sekund a poté jej sfouknout, aby dřevo jen doutnalo. Procházejte se s doutnajícím Palo Santem po místnosti a nechte kouř jemně rozprostřít do všech koutů, aby očistil a zharmonizoval energii prostoru. Opakujte dle potřeby.

Vykuřovací svazky – byliny pro energetickou očistu

Vykuřovací svazky, obvykle tvořené kombinací sušených bylin a dřevin, jako jsou šalvěj, levandule nebo rozmarýn či cedr, jsou výborným nástrojem pro důkladnou očistu prostoru. Byliny v sobě nesou léčivou a očistnou energii, kterou při hoření uvolňují do kouře. Tento kouř odstraňuje negativní vlivy a podporuje čistotu a klid v domácnosti. Stačí zapálit konec svazku, sfouknout plamen a jemně kroužit po místnosti, nechat kouř prostoupit všemi zákoutími. jde o silnou očistnou práci, kterou lze používat také po hádkách či napětí ve vztazích.

Vonné tyčinky. Váš každodenní rituál pro uvolnění

Vonné tyčinky jsou jednoduchý způsob, jak vnést klidnou atmosféru do vašeho domova. Jsou vhodné pro každodenní použití, ať už jako součást ranního rituálu pro probuzení pozitivní energie, nebo večer pro uvolnění po dlouhém dni. Vyberte si z široké škály vůní podle toho, jaký efekt chcete podpořit – dřevité a kořeněné vůně pro uzemnění, květinové pro zklidnění nebo citrusové pro povzbuzení. Jejich použití je jednoduché a jejich vůně nádherná. Stačí si vybrat ty pravé. 

Vykuřovací vějíře – návod na správné použití

Vykuřovací vějíř je nezbytný pomocník pro správné provádění očistných procedur s kouřem. Vějíř se obvykle vyrábí z přírodních materiálů, jako je peří, a slouží k usměrňování kouře z vykuřovadel, aby se rozprostřel rovnoměrně po celém prostoru. Jak jej použít? Nejprve zapalte vykuřovadlo – ať už je to Palo Santo nebo bylinkový svazek – a sfoukněte plamen. Poté vezměte vějíř do ruky a jemnými pohyby směrujte kouř tam, kde je potřeba očisty. Zaměřte se na rohy místností, kde se energie může hromadit, a také na prostory, kde často trávíte čas. Vějíř je výborný pro detailní práci, protože vám umožňuje kontrolovat, kam kouř směřuje, a zajistí tak efektivní pročištění každého koutu. Pomocí vějíře lze očistit také předměty nebo dokonce sebe.

S našimi nástroji můžete jednoduše a rychle přinést do svého domova svěží energii, odstranit zátěž a vytvořit harmonické prostředí, které vás podpoří i v těch nejtemnějších dnech. Tak krásný podzim, přátelé!