Při objednávce obrazů a pyramid spolu s menšími produkty, prosím počítejte, že obrazy i pyramidy budou doručeny zvlášť z důvodu jejich nadměrné velikosti.

Podzimní mandala hojnosti: Jak si v přírodě vytvořit rituál klidu a bohatství

Podzim je ideálním obdobím, v němž se můžete naplno spojit s přírodou a využít její dary k posílení hojnosti ve svém životě. Je to zkrátka skvělý čas na procházku lesem, kterou však můžete povznést na vyšší úroveň. Přinášíme vám podzimní inspiraci aneb návod, jak si v přírodě vytvořit mandalu hojnosti pomocí přírodních materiálů a léčivých minerálů, podpořenou vykuřovacím svazkem z bílé šalvěje. Přidáte se?

Všímavost a hojnost v přírodě
Vnímání přítomného okamžiku vám umožní využívat svůj čas naplno. Všímavost je klíčem k nalezení vnitřního klidu a posílení svého spojení s přírodou. Když trávíte čas venku, obklopeni nádhernými barvami podzimu, působí na vás zemská energie, která obnovuje tělo, mysl i ducha. Podzimní listy, šišky, semínka či oblázky jsou připomínkou nekonečné hojnosti přírody, která nás každoročně obklopuje. Tato přirozená hojnost není jen vizuální; je to i energetická podpora, kterou můžeme do svého života přivést.

Proč tvořit právě mandalu hojnosti? Protože využijeme všímavost i sílu přírody. Mandala, kruhový obrazec vytvořený z přírodnin, nám pomáhá zaměřit pozornost na svůj záměr – v tomto případě na přitahování hojnosti a prosperity. Spojení s přírodními materiály a minerály, které mají svou vlastní energetickou vibraci, nám umožňuje zesílit tuto energii a učinit ji konkrétnější. 

Jak si vytvořit mandalu hojnosti
Tvoření mandal je krásný všímavý rituál, který kombinuje přítomný okamžik a kreativitu. Přinášíme vám jednoduchý návod, jak si v přírodě vytvořit mandalu hojnosti a podpořit svůj záměr na nadcházející období zimy. Co si na procházku vzít s sebou?

  • Léčivé minerály: Vyberte si kameny, které podporují hojnost, např. citrín, aventurín nebo tygří oko. Oválky a oblázky jsou ideální pro vkládání do mandal, protože jejich tvary se přirozeně hodí do kruhových obrazců.
  • Vykuřovací svazek z bílé šalvěje: Bílá šalvěj slouží k očištění prostoru i nás a odstranění negativní energie před samotným rituálem.
  • Přírodní materiály: Po cestě nebo na místě nasbírejte podzimní listy, šišky, větvičky, kamínky nebo semínka, která najdete.
  • Podložka nebo ručník: Na podzimní zemi může být chladno nebo vlhko, proto se vám bude hodit něco, na co si můžete pohodlně sednout.

Návod na vytvoření mandaly hojnosti

  1. Vyberte si klidné místo v přírodě: Najděte prostor, kde se cítíte dobře a kde vás nebude nic rušit. Může to být louka, lesní palouk nebo prostor pod stromem.

  2. Očistěte prostor vykuřovacím svazkem z bílé šalvěje: Zapalte svazek šalvěje a nechte kouř jemně pročistit váš prostor. Můžete při tom opakovat svou mantru nebo afirmaci související s hojností.

  3. Vytvořte základ mandaly: Začněte vkládáním přírodních materiálů do kruhového obrazce. Používejte například listy a šišky jako základní prvky a oblázky či oválky k vyplnění prostoru.

  4. Přidejte léčivé minerály: Vložte své kameny, jako jsou citrín, aventurín nebo tygří oko, do mandaly. Minerály přidají mandale sílu a význam. Každý kámen umístěte se záměrem, který v sobě nese – ať už je to prosperita, štěstí nebo vnitřní klid.

  5. Vizualizujte hojnost: Sedněte si vedle své mandaly a zavřete oči. Představte si, jak k vám proudí hojnost ve všech formách – finanční, emocionální i spirituální. Nechte tuto energii prostoupit vaše tělo a propojit se s vaší mandalou.

  6. Poděkujte a opusťte mandalu: Jakmile dokončíte vizualizaci, poděkujte přírodě a minerálům za jejich pomoc a podporu. Mandalu můžete nechat na místě jako nabídku přírodě, nebo ji jemně rozložit a vzít si kameny s sebou domů.

Mandala hojnosti je krásný podzimní rituál, který nám pomáhá propojit se s přírodou, všímavě si uvědomit její dary a otevřít se hojnosti ve všech jejích podobách. Přineste si domů kousek této energie a obohaťte svůj život léčivými minerály ze Sacred Gallery.