Při objednávce obrazů a pyramid spolu s menšími produkty, prosím počítejte, že obrazy i pyramidy budou doručeny zvlášť z důvodu jejich nadměrné velikosti.

Posvátná galerie Vás vítá na svých stránkách!

Myšlenka vytvořit sbírku uměleckých artefaktů, které mají schopnost vyzařovat posilující energie - tzv. zářičů nás inspirovala již dlouho. Zejména při cestách Jižní Amerikou, Peru, Brazílií a Equadorem, kde je tato původní funkce umění stále živá. Šamani, léčitelé a tvůrci v jedné osobě tu skrze různé umělecko-magické artefakty doslova působí na nemocná či zablokovaná biopole lidí i míst, která takto "uzdravují".

Vznik galerie inicioval výzkumník, biolog a terapeut Petr Chobot, který se celoživotně zabývá oblastí transpersonální psychologie, mentální projekce a také hlubinné terapie. Sám si u jihoamerických mistrů rozvinul vysokou senzitivitu a speciální schopnosti - včetně schopností léčit. Petr dnes pořádá řadu seminářů a meditací pro veřejnost, které mají tisíce příznivců, jímž doslova "změnili život".

Sacred Gallery neboli posvátná galerie Vám bude postupně zprostředkovávat originální energetické zářiče, které jsou vysoce funkční a osobně vybrané Petrem Chobotem. Rádi bychom Vám brzy nabídli plátna "inspirovaných" umělců, předně jihoamerického původu, ručně vytvářené tkaniny, kameny, rituální předměty a předměty k osobní energeticko-informační práci.

Snímek obrazovky 2024-04-11 v 14.10.18

Vystavená díla jsou zaměřena vždy na konkrétní druh spirituální, mentální či fyzické problematiky. U každé položky je v popisce uvedený jeho účel a doporučený způsob využití. Díla jsou zaměřená na ozdravné, samoléčivé procesy, zesilování akumulace energie, pročistění prostoru nebo vztahů, ochranu nebo posílení určité konkrétní vlastnosti či aspektu života.

Přejeme příjemnou a posilující zkušenost!