Při objednávce obrazů a pyramid spolu s menšími produkty, prosím počítejte, že obrazy i pyramidy budou doručeny zvlášť z důvodu jejich nadměrné velikosti.

Rituál aktivace hojnosti s pyritem

Každý pyrit je skvělý nástroj pro manifestaci hojnosti a to tím, že z něj lze vytvořit symbol, který bude pole "živého bohatství" v prostoru udržovat. Tento rituál je nejlepší provést na slunci, jelikož sluneční světlo je pro pyrit stimulační a “otevírá jej”.

Rituál

  • Najděte si nějaké příhodné a klidné místo na zahradě či v přírodě. Můžete rituál provádět ve stoje i v sedě.

  • Vezměte kámen do rukou a pozvedněte jej do úrovně očí blíž ke slunci.

  • Chvíli na něj pohleďte a pak zavřete oči a poproste slunce o jeho aktivaci. Můžete při tom vyslovit: “Prosím slunce, zdroj životní energie o naplnění tohoto kamene mocnou silou hojnosti.”

  • Chvíli počkejte a pak s plným soustředěním proneste “Ať se tak stane, teď”. Kámen stále držte v rukách a vnitřním zrakem s pomocí vizualizace sledujte jak kámen nasává sluneční paprsky, jak se jimi plní a nakonec jak sám oslnivě více a více září.

  • Až budete cítit, že je pyrit již dostatečně nabitý, přiložte kámen ke svému břichu či solaru (nabíjí skvěle obě centra) a začněte vdechovat z kamene zlatou sluneční energii. Výborně to jde když pro nádechu vdechujete jeho pevnou zlatou sílu a při výdechu jí ze svého břicha či dolaru šíříte do těla dál.

  • Po skončení energetického procesu můžete nechat kámen ještě chvíli na slunci vystaven, aby se znovu dobil.

  •  

    Později ho uložte na nějaké viditelné a důstojné místo ve vašem obydlí nebo v práci, kde bude pomáhat udržovat potřebné pole hojnosti, dostatku a vnitřní síly i v dalších dnech. Rituál můžete kdykoliv opakovat a stále se takto posilňovat.