Při objednávce obrazů a pyramid spolu s menšími produkty, prosím počítejte, že obrazy i pyramidy budou doručeny zvlášť z důvodu jejich nadměrné velikosti.

Rituál s Amazonitem: Přijetí všech svých částí v oceánu klidu

Amazonit, kámen modrozelené barvy s jemně perleťovým povrchem, je známý svou schopností harmonizovat a chránit. Jeho mocná vibrace působí na tři úrovně lidského biopole – hruď, krk a hlava – což jej činí ideálním kamenem pro duchovní expanzi a propojení srdce a mysli. Amazonit je ceněn již od starověku, kde jej využívali kněží, válečníci a zasvěcenci pro jeho ochranné a duchovní vlastnosti. Během letních měsíců a časů dovolených vám může Amazonit přinést klid a rovnováhu. Jeho vibraci využijte v dnešním rituálu, který si můžete vychutnat na dovolené u moře, stejně jako v pohodlí domova. 

Rituál s Amazonitem: Přijetí všech svých částí v oceánu klidu

  • Najděte si večer klidné místo, kde nebudete rušeni. Lehněte si na pohodlné lůžko nebo zem a umístěte amazonit na oblast hrudi.
  • Pokud nemůžete rituál provádět u moře či oceánu, pusťte si šumění vln.
  • Zavřete oči a soustřeďte se na svůj dech. Dýchejte pomalu a hluboce, představujte si, že každým nádechem nasáváte klid a každým výdechem vypouštíte napětí.
  • Představte si oceán. Slyšíte jemné šumění vln a vnímáte svěží mořský vánek na své tváři. Vnímejte jeho rozprostřenost, nekonečno, nicotu.
  • Soustřeďte se na pocit kamene na své hrudi. Vizualizujte si, jak z něj vyzařuje jemné modrozelené světlo, které se šíří po celém vašem těle a propojuje se s vaším srdcem.
  • Pomalu a s citem opakujte v duchu nebo nahlas mantru “Jsem klidný/á i rozbouřený/á jako oceán a přijímám všechny své části”. Nechte tuto mantru rezonovat ve vašem srdci a mysli.
  • Představujte si, jak energie oceánu a Amazonitu proudí vaším tělem, uvolňuje napětí a přináší pocit hlubokého klidu a harmonie.
  • Po skončení si dopřejte chvíli klidu. Můžete ještě chvíli ležet a vnímat účinky rituálu nebo rovnou jít spát, abyste nechali energii Amazonitu působit i během snů.

Amazonit, se svou schopností propojit srdce a mysl, otevírá cestu k jasnému myšlení, tvořivosti a vnitřní harmonii. Když jsou tyto aspekty v jedné linii, stáváme se sebevědomými, nezávislými a úspěšnými bytostmi, připravenými čelit jakékoli bouři s klidem a rovnováhou... tak jako oceán, který po každé bouři najde svůj majestátní klid. 

TIP Sacred Gallery: Na cesty se skvěle oblázky, ve dvojici jsou skvělé do rukou pro meditaci. Větší oválky jsou pak skvělé právě pro potřeby rituálů. Nejen k oltářkům nebo do interiéru pak můžete volit nádherné obelisky.