Při objednávce obrazů a pyramid spolu s menšími produkty, prosím počítejte, že obrazy i pyramidy budou doručeny zvlášť z důvodu jejich nadměrné velikosti.

Zakopávání křišťálů: Síla záměru ve spojení s přírodou

Vstupte s námi do světa, kde se realita prolíná s mystériem, a objevte sílu zakopávání křišťálů v přírodě. Co na první pohled vypadá jako jednoduchý čin, ve skutečnosti skrývá moc spojení s energiemi země a vesmíru. Zakopávání křišťálů není jen rituál, je to záměrný krok, který nás propojuje s naším vnitřním já a s mocí přírody. Využijte tuto sílu pro svůj záměr. 

 

Proč zakopávat křišťály do země na své oblíbené či silové místo? Zakopávání křišťálů v přírodě otevírá dveře k mnoha výhodám a požehnáním Země. Nejenže najdete příjemný klid a harmonii v objetí matky Země, přinášíme hned několik dalších dobrých důvodů, proč byste měli zakopávat křišťály v přírodě:

Spojení s přírodou: Tohle potěší a pohladí, ať už jste kdekoli. Zakopávání křišťálů v přírodě je jako návrat domů. Připojíte se k energiím Země a obnovíte své spojení s přírodními cykly. Navíc si odpočinete a spojíte se sebou i samotnou přírodou.

 Očista a uzdravení: Příroda má neuvěřitelnou moc čistit naše energetické pole a uzdravovat naši duši. Zakopávání křišťálů je jako rituální lázeň pro naši energii. Vychutnejte si tuto chvíli naplno a ve zpomalení. 

Posílení záměru: To nejlepší nakonec. Posílení záměru či přání, které do křišťálu vkládáte. Každý křišťál má své unikátní vlastnosti a energii. Zakopáním křišťálu s vlastním záměrem do země spojíte tento svůj záměr s mocí přírody, což posílí jeho sílu a účinnost. A o to právě jde, odevzdat svůj záměr a více nezasahovat. Pojďme tedy na praxi, vyberte si ten pravý křišťál a inspirujte se návodem krok za krokem.

 

Návod na zakopávání křišťálů:
  1. Vyberte si křišťál:
    Nejprve si zvolte křišťál (někdy si však najde spíš on vás), který rezonuje s vaším záměrem nebo potřebou. Můžete si vybrat křišťál podle barvy, symboliky nebo energie. Nemůžete se splést.

  2. Najděte vhodné místo: Vydejte se do přírody a najděte místo, které vám připadá vhodné pro váš rituál. Může to být pod stromem, u potoka nebo na vrcholu kopce – důležité je, abyste se cítili propojeni s přírodou.

  3. Vytvořte rituální prostor: Místo můžete ozdobit a očistit pomocí vykuřovadla. Jako oltářek skvěle poslouží dečka. Proveďte jednoduchou vizualizaci záměru se zavřenýma očima. Třikrát se nadechněte nosem a vydechněte ústy. Představte si, jak se váš záměr spojuje s křišťálem, díky kterému se spojí s energiemi země a vesmíru. Můžete si také představit, jak záře křišťálu proniká do země a šíří se do vesmíru.

  4. Zakopání křišťálu: Zakopání křišťálu do země je jako darování svého záměru přírodě. Po vizualizaci pečlivě vykopejte důlek do země a položte křišťál dovnitř. Pokryjte ho zemí a jemně ho zaklepejte, jako byste posílali svůj záměr do světa.

  5. Poděkování: Nezapomeňte poděkovat přírodě a křišťálu za jejich podporu a pomoc. Uctěte tuto chvíli jako svatý okamžik spojení s univerzem. Prodýchejte tuto chvíli a nechte vše usednout. Poděkujte také sobě za svůj čas věnovaný této nádherné praxi. 

Zakopávání křišťálů v přírodě je moudrým a krásným rituálem, který nás propojuje s kořeny naší existence a posiluje naše spojení s energiemi vesmíru. Přijměte tuto výzvu a dejte svému životu nový směr nebo využijte záměr pro druhé – žehnat můžete třeba také sousední zemi, přátelům nebo prostoru okolo sebe. A ta nejdůležitější otázka nakonec:

Jaký záměr všeptáte svému křišťálu vy?